Eén platform waar jij als ondernemer al je vragen kwijt kan. Klinkt goed, niet? Daarom ontwikkelde KBC het online platform Vindr. Hier kan je terecht met je vragen over ondernemen, maar je kan evengoed je expertise tonen door op een van de vele vragen te antwoorden.

Pensioen voor zelfstandigen

Pensioen voor zelfstandigen

03 december 2020

Bescherm als zelfstandige je toekomst met een aanvullend pensioen. Het pensioen van een ondernemer ligt laag en vul je best aan met een IPT. Ontdek het KBC Keyman Benefit Plan.

Verzekeringsagent en bestuurder Helena is dit jaar 12 jaar aan de slag bij Kantoor Kiekens. Voor haar zijn die 12 jaar gevlogen, en daar wou ze even bij stilstaan.

Phishing mail herkennen

Phishing mail herkennen

05 november 2020

Hoe herken je phishing mails en moet je ze melden? Je KBC-verzekeringsagent geeft je concrete tips over het herkennen van deze berichten en hoe je ze kan melden.

KBC Mobile laat je met de KBC Deals genieten van talloze cashbacks. Mis daarnaast ook geen enkel doelpunt van de Belgische competitie met KBC Goal Alert. En ook je parkeersessie activeren was nog nooit zo gemakkelijk. Dat, en zoveel meer heeft KBC Mobile voor jou in petto.

Wij blijven voor jou bereikbaar. Ons team blijft beschikbaar, dat via e-mail en telefonisch, maar indien nodig ook op kantoor.