Wist je dat je als zelfstandige de sleutel tot een comfortabel pensioen in handen hebt met het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen? Maar wat is een VAPZ nu concreet en hoe kan jij er je voordeel mee doen? We informeren je graag!

Rijden jouw bedrijfsvoertuigen nog op diesel of benzine? Dan is het hoog tijd om aan elektrische wagens te denken. De voordelen wegen steeds meer op tegen de nadelen, nu het fiscale regime verandert. Doe je voordeel met deze tips!

Sneller door de stad dan met de auto, minder vermoeiend dan met de fiets. Elektrische steps zitten vol voordelen. Maar ze veroorzaken ook veel ongevallen ... Check hier de juiste verkeersregels en tips om je goed te verzekeren.

Inladen, motor aan en wég ben je. De ultieme vrijheid tegemoet! Met een mobilhome of campervan – het kleinere zusje – reis je flexibel en comfortabel tegelijk. Het beste van beide werelden, kan dat wel? Zeker. Als je je voorbereidt met deze tips.

Door het hervormingsplan van minister Van Peteghem bestaat de kans dat je vanaf 2024 geen fiscaal voordelig contract langetermijnsparen meer kan afsluiten. Waarom is het zinvol om nu nog een contract af te sluiten?

Verhuizen! Da’s plezant en spannend tegelijkertijd. Je kijkt ernaar uit om van die nieuwe plek een thuis te maken, maar eerst komt er nog heel wat administratie bij kijken. En hoe zit dat met je verzekeringen?