Draait jouw onderneming vierkant zonder je bestelwagen? Zorg dan dat hij dag in, dag uit, veilig op pad kan. En geef dieven geen kans om met jouw bestelwagen of de inhoud ervan aan de haal te gaan. Enkele tips!

Elk jaar betaal je een stevige som geld aan verzekeringspremies, maar weet je ook welke risico’s hiermee worden gedekt? De verschillende polissen maken het er niet makkelijker op om door het bos te bomen te zien.

De speed pedelecs zijn, net als elektrische fietsen, niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De markt breidt dan ook snel uit met talloze varianten. Helaas gaat deze toename in het gebruik van elektrische fietsen gepaard met een toename aan verkeersincidenten.

Deur-aan-deur chocoladeverkoop, een gezellige spaghettiavond of een uitdagende quiz? Corona gooit al een dik jaar roet in het eetfestijn en zorgt ervoor dat sommige verenigingen krap bij kas raken. In dit artikel geven we jou ideeën om met coronaproof activiteiten geld in te zamelen.

In Vlaanderen heeft 10% van de mensen die na een verkeersovertreding beroep doen op een advocaat geen rechtsbijstandsverzekering. Een opmerkelijk hoog cijfer, zeker als je weet dat een rechtsbijstandsverzekering een wereld van verschil maakt.

Maakt corona het je moeilijk om je hypothecair krediet af te lossen? Of ligt iets anders aan de basis van je financiële zorgen? Kom zeker eens praten met jouw verzekeringsagent. Want je kan je privé-woning ook afbetalen met je pensioenplan, zoals het VAPZ.