Helena Kiekens 12 jaar mee aan het stuur bij Kantoor Kiekens

Verzekeringsagent en bestuurder Helena is dit jaar 12 jaar aan de slag bij Kantoor Kiekens. Voor haar zijn die 12 jaar gevlogen, en daar wou ze even bij stilstaan.

Deel op Facebook Twitter LinkedIn

"Toen ik destijds mee in het verzekeringsagentschap van mijn vader Frank Kiekens stapte, draaide het eerste jaar om veel - écht veel - leren; de collega’s, de werkethiek, de omgang met de klanten, en zó veel meer.

Verzekeringskantoor Kiekens stond én staat voor twee belangrijke waarden: kennis van zaken en ontzorgen van de klanten. Vandaag leren we nog steeds elke dag bij en proberen we, in een steeds digitalere wereld, te ontzorgen. Fygital, daar gaan we voor!

In die 12 jaar is het agentschap gegroeid op allerlei vlakken. We hebben een kantoor in Aalter & Maldegem en ons team van 11 medewerkers waarmee we ongelofelijk goed omringd worden door specialisten ter zake.

Dit moment is er om even stil te staan, te evalueren en dankbaar te zijn voor de mensen rondom mij en het parcours dat ik kan en mág afleggen. Ik ben ongelofelijk blij met de samenwerking met mijn vader, waarvan ik zoveel geleerd heb. Trots op het team, want zij ontzorgen jullie als klant. En onze taak is om hen te ontzorgen in deze snel veranderende onzekere, maar o zo uitdagende toekomst die op ons ligt te wachten!

Let’s go for it!"

Helena

#teamblue