KBC Mobile laat je met de KBC Deals genieten van talloze cashbacks. Mis daarnaast ook geen enkel doelpunt van de Belgische competitie met KBC Goal Alert. En ook je parkeersessie activeren was nog nooit zo gemakkelijk. Dat, en zoveel meer heeft KBC Mobile voor jou in petto.

Wij blijven voor jou bereikbaar. Ons team blijft beschikbaar, dat via e-mail en telefonisch, maar indien nodig ook op kantoor.

Mijn kind gaat op kot

Mijn kind gaat op kot

06 oktober 2020

Help, mijn kind gaat op kot! Een nieuw avontuur voor zowel ouder als kind dat een heleboel extra zorgen met zich meebrengt. Waarmee moet je rekening houden?

Vernieuwd logo

Vernieuwd logo

22 juni 2020

Kantoor Kiekens staat voor klaar kijken en helder verzekeren. Op een verstaanbare manier onze materie aan de man brengen, dat is wat we duidelijk maken met ons nieuwe logo.

Onze nieuwe website!

Onze nieuwe website!

28 augustus 2019

Met enige trots stelt Kantoor Kiekens de nieuwe website voor. Als verzekeringskantoor en partner van KBC waren we altijd al een stapje voor. Met onze up-to-date website meer dan ooit!

Ken je KBC Home Repair al?

Ken je KBC Home Repair al?

21 augustus 2019

KBC Home Repair is een gratis dienst die bij KBC standaard in je brandverzekering is inbegrepen. Je hoeft er dus niet extra voor te betalen en kan er beroep op doen bij schade aan je woning.