Staat de kerstboom er al? Of denk je liever eerst na over de cadeautjes? Wat je plannen voor het eindejaar ook zijn, sta er zeker even bij stil dat deze periode ook voor inbrekers een van de hoogtepunten van het jaar is. Op ons feestmenu staan alvast niet te versmaden tips om inbraak te voorkomen.

Nu de voetbalgekte losbarst rond de FIFA World Cup, weerklinken ook wilde geruchten over wat voetballers naast het veld uitspoken. Terugkerend onderwerp van gesprek: de exuberante bedragen die vedettes als Ronaldo neertellen voor de verzekering van hun gladgeschoren benen.

Het wettelijk pensioen voor zelfstandigen is verhoogd. Wat is de impact hiervan op uw groepsverzekering?

Ontegensprekelijk maken ze je leven makkelijker, al die slimme toestellen en vernieuwende software. Maar laat je niet verblinden door hun gebruiksgemak, want het zijn helaas ook vrij kwetsbare doelwitten voor cybercriminelen. Een tipje van de sluier over de risico’s.

Breng jij je kinderen te voet naar school, laat je hen fietsen of vind je de auto toch de veiligste optie in het verkeer van tegenwoordig? Aandacht voor verkeersveiligheid is met élk vervoersmiddel noodzakelijk. Enkele tips!

Reisorganisaties hebben weer de handen vol, boekingswebsites boomen en touroperators draaien op volle toeren. En jij, heb je jouw reis al voorbereid? Misschien is het een flinke poos geleden dat je nog op vakantie ging, dus we hebben enkele cruciale tips voor je opgelijst.