Bij de aankoop van een tweedehands wagen kunnen soms na enige tijd verborgen gebreken opduiken. Zijn deze dan te vergoeden door de verkoper of moet je deze zelf dragen? Hieronder wordt een case toegelicht bij een gebrek aan een tweedehands wagen.

In de wet wordt bepaald dat bij snelheidsovertredingen over een bepaalde grens er verplicht een rijverbod dient te worden uitgesproken. Daardoor zullen deze overtredingen ook steeds gedagvaard worden voor de Politierechtbank en is een gewone geldboete niet mogelijk.

De speed pedelecs zijn, net als elektrische fietsen, ondertussen niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De markt breidt dan ook snel uit met talloze varianten. Helaas gaat deze toename in het gebruik van elektrische fietsen hand in hand met een toename van verkeersincidenten.

Veel te veel regen op korte tijd, of net lange periodes van droogte. Beide symptomen van de klimaatverandering kunnen serieuze schade berokkenen aan je eigendom. Gelukkig beschermt je brandverzekering je hiertegen! Meestal toch …

Cybercriminelen gaan alsmaar creatiever en sluwer te werk. Ook jouw onderneming - hoe klein ook - kan het slachtoffer worden van malafide onlinepraktijken. Maar we hebben ook goed nieuws: door jezelf en je medewerkers te informeren, maak je je bedrijf een stuk minder kwetsbaar. Enkele tips!

Krokusvakantie is bij veel Belgische gezinnen synoniem voor skivakantie. Bij jullie ook? En is het - door de pandemie - een tijd geleden dat je op de latten gestaan hebt? Dan heb je zeker iets aan deze tips!