Je hebt net een ongeval gehad waarbij je meent recht te hebben op een schadevergoeding, maar de tegenpartij is het niet met jou eens. Hoe reageer je het best en aan welke zaken moet je zeker denken?

Na een verkeersongeval wordt er steeds gekeken welke partij aansprakelijk was. Het is namelijk die persoon die zal moeten instaan voor de kosten van het ongeval. Maar op welke vergoeding heb je nu eigenlijk recht als je slachtoffer bent?

Draait jouw onderneming vierkant zonder je bestelwagen? Zorg dan dat hij dag in, dag uit, veilig op pad kan. En geef dieven geen kans om met jouw bestelwagen of de inhoud ervan aan de haal te gaan. Enkele tips!

Elk jaar betaal je een stevige som geld aan verzekeringspremies, maar weet je ook welke risico’s hiermee worden gedekt? De verschillende polissen maken het er niet makkelijker op om door het bos te bomen te zien.

De speed pedelecs zijn, net als elektrische fietsen, niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De markt breidt dan ook snel uit met talloze varianten. Helaas gaat deze toename in het gebruik van elektrische fietsen gepaard met een toename aan verkeersincidenten.

Deur-aan-deur chocoladeverkoop, een gezellige spaghettiavond of een uitdagende quiz? Corona gooit al een dik jaar roet in het eetfestijn en zorgt ervoor dat sommige verenigingen krap bij kas raken. In dit artikel geven we jou ideeën om met coronaproof activiteiten geld in te zamelen.