Groot aanbod verzekeringen

Bereken eenvoudig online de kostprijs

24/7 bereikbaar

Laat je adviseren over de juiste formule voor pensioensparen door onze verzekeringsagenten in Maldegem en Aalter. Bij Kantoor Kiekens bieden we verschillende opties om de beste pensioenopbouw te garanderen. Welke vorm neemt jouw appeltje voor de dorst aan?

Contacteer ons voor een afspraak

Maak een afspraak

Pensioensparen voor je toekomst met ons KBC-kantoor on Maldegem

Pensioensparen en zo sparen voor je toekomst is geen overbodige luxe. Om ook na je loopbaan je huidige levensstijl aan te kunnen houden, is een aanvullend pensioen vaak noodzakelijk. Kantoor Kiekens in Maldegem en Aalter bekijkt graag samen met je welke vorm van pensioensparen voor jou het voordeligst is. Zo garanderen we de beste pensioenopbouw met een optimaal fiscaal voordeel. Zeker als zelfstandige is een verzekering voor aanvullend pensioen nodig, anders bouw je namelijk helemaal geen pensioen op. Als ondernemer heb je bij ons kantoor in Maldegem en Aalter de keuze uit verschillende formules voor pensioensparen:

  • VAPZ, oftewel Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen, de meest fiscaal voordelige formule voor zelfstandigen.
  • Sociaal VAPZ, dat jou en je nabestaanden voorziet van extra financiële bescherming.
  • IPT, de Individuele Pensioen Toezegging voor bedrijfsleiders van een vennootschap

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Aanbod verzekeringen voor ondernemers

Pensioensparen is uiteraard niet de enige verzekeringsvorm die je kunt afsluiten via ons kantoor in Aalter of Maldegem. Kantoor Kiekens zet zich in om je als ondernemer optimaal te beschermen tegen risico’s en staat 24/7 voor je klaar bij schade of een ongeval. Met onze verzekeringen ontzorgen we je waar mogelijk, zodat jij je focust op je kerntaken. Denk hierbij aan een hospitalisatieverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, maar ook een autoverzekering voor je bedrijfswagen of een cyberverzekering.

Ontvang advies over pensioensparen

Maak een afspraak met een van onze verzekeringsagenten te Maldegem of Aalter voor advies over pensioensparen en andere particuliere of zakelijke verzekeringen van KBC. We staan je zowel op kantoor als via digitale kanalen graag te woord. Maak een afspraak via het contactformulier of mail naar kantoor.kiekens@verz.kbc.be.