Groot aanbod verzekeringen

Bereken eenvoudig online de kostprijs

24/7 bereikbaar

Een goede verzekering afsluiten als zelfstandige via ons kantoor in Maldegem is geen overbodige luxe. Als ondernemer loop je namelijk heel wat risico’s tijdens het uitoefenen van je beroep. Kantoor Kiekens te Maldegem en Aalter helpt je graag met de passende verzekeringen die je als zelfstandige moet afsluiten. Wij dekken je in tegen de risico’s zodat jij je kunt inzetten voor je passie.

Contacteer ons voor een afspraak

Maak een afspraak

Een passende verzekering voor elke zelfstandige in regio Maldegem

Ons kantoor in Maldegem biedt je als zelfstandige altijd een passende verzekering aan. Ons team bestaat uit verschillende specialisten met kennis van sectoren als IT, de medische sector en landbouw. Dankzij hun uitgebreide kennis van de sector weten zij als geen ander welke verzekeringen relevant zijn, op basis van de risico’s die je loopt. Bovendien voeren we een zogenaamde crashtest uit waarbij we alle potentiële risicovolle scenario’s voor jou en je bedrijf overlopen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Aangeraden verzekeringen voor zelfstandigen

Welke verzekering moet je als zelfstandige zeker afsluiten via ons kantoor in Maldegem of Aalter? We sommen ze voor je op:

  • Verzekering beroepsaansprakelijkheid
  • Verzekering gewaarborgd inkomen
  • Hospitalisatieverzekering

Naast deze verzekeringen zijn er nog een aantal andere verzekeringen die je als ondernemer best afsluit. Indien je beschikt over een bedrijfswagen is een autoverzekering bijvoorbeeld verplicht. Verder raden we je aan een verzekering tegen brand af te sluiten als je een kantoor- of bedrijfsgebouw bezit of huurt. Ook een cyberverzekering die je beschermt tegen datalekken is geen overbodige luxe in deze digitale tijd.

Focus op je kerntaken dankzij onze volledige aanpak

Kantoor Kiekens in Aalter en Maldegem ontzorgt je als zelfstandige graag met een gepast portfolio aan verzekeringen. Ongeacht je jouw zaak net opstart of je te maken hebt met een schadegeval, wij staan 24/7 voor je klaar. Leg een afspraak vast in ons kantoor in Maldegem of Aalter voor meer informatie over de verzekering die je als zelfstandige het best afsluit. Ook via digitale kanalen voorzien we je graag van advies. Mail naar kantoor.kiekens@verz.kbc.be of vul het contactformulier in.