Groot aanbod verzekeringen

Bereken eenvoudig online de kostprijs

24/7 bereikbaar

Breid je KBC-autoverzekering uit met de optionele bijstandsverzekering van Kantoor Kiekens te Aalter en reken op onze steun, ook als er geen sprake is van een ongeval. Met onze verzekeringsproducten dek je jezelf en je gezin optimaal in tegen allerhande risico’s. Ga ook met een gerust hart de weg op dankzij onze particuliere verzekeringen.

Contacteer ons voor een afspraak

Maak een afspraak

Wat houdt de bijstandsverzekering via ons kantoor in Aalter in?

Bij een autoverzekering is enkel de aansprakelijkheidsverzekering verplicht. Je kunt deze echter nog uitbreiden met een bijstandsverzekering via ons kantoor in Aalter. Waar een aansprakelijkheidsverzekering enkel tussenkomt wanneer je een ongeval hebt, verleent de uitbreiding je ook hulp bij pech onderweg. Een bijstandsverzekering van KBC bevat onder meer 24/7 VAB-pechverhelping in heel België, maar ook een uitgebreide bijstand bij diefstal, schade of een ongeval in binnen- en buitenland. Ook een vervangwagen bij pech behoort tot de mogelijkheden van deze particuliere verzekering.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Reken 24/7 op onze bijstand

Heb je een bijstandsverzekering, dan staat ons team te Aalter en Maldegem 24/7 voor je klaar bij schade of een ongeval. Via het toegewijde telefoonnummer voor schade bereik je rechtstreeks ons kantoor en hoef je niet eerst langs een callcenter. Zo bereik je meteen jouw verzekeringsagent die op de hoogte is van jouw situatie en die je meteen uit de brand helpt. Bovendien zorgen wij voor een snelle en correcte opvolging van jouw dossier.

Vraag meer informatie over de bijstandsverzekering

We vertellen je graag meer over de bijstandsverzekering van KBC op ons kantoor in Aalter of Maldegem. Ontvang je het advies liever via digitale kanalen? Ook dat kan! Aan jou de keuze. Voor meer informatie of een afspraak bereik je ons via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar kantoor.kiekens@verz.kbc.be. Dan nemen wij spoedig contact met je op.