Vernieuwd logo

Kantoor Kiekens staat voor klaar kijken en helder verzekeren. Op een verstaanbare manier onze materie aan de man brengen, dat is wat we duidelijk maken met ons nieuwe logo.

Beste klant,

Sinds 1 oktober 2015 kende de fusie tussen de collega’s van Kantoor Kiekens in Aalter en Hugo Maes uit Maldegem een mooi verloop. U met Kantoor Kiekens-Maes van dienst geweest te zijn was een oprecht bijzondere ervaring.

We leven in een tijd waarin alles constant in beweging is, ook in de wereld van verzekeringen, en daarom hebben Kantoor Kiekens en Hugo Maes afscheid van elkaar genomen.

Via deze weg willen we Hugo Maes hartelijk bedanken voor de samenwerking.

Maar hoewel alles constant in beweging is, blijft tegelijkertijd heel veel ook hetzelfde. Onze “Klaar Kijken, Helder Verzekeren-service” naar u toe blijven we met passie en toewijding vooropstellen.Daar kan u als vanouds op rekenen.

Wij danken u van harte voor uw blijvend vertrouwen in Kantoor Kiekens dat vanaf nu verder gaat onder de vereenvoudigde naam en een lichtjes aangepast logo.

In deze vernieuwde vorm blijven wij u in de toekomst graag van dienst en staan wij met het volledige team van experten klaar. Wij adviseren u graag over de juiste verzekeringen. Of u nu een ondernemer, particulier of vereniging bent.

U kan daarbij blijvend met uw vragen en opmerkingen bij ons terecht.