Groot aanbod verzekeringen

Bereken eenvoudig online de kostprijs

24/7 bereikbaar

Wil je graag een VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen) aansluiten bij ons kantoor in Aalter? Wij kunnen deze beslissing alleen maar ondersteunen! Ook als zelfstandige heb je namelijk het recht om tijdens je pensioen te genieten van een grote reis, het appartement van je dromen of leuke uitjes met de kleinkinderen. Hieronder vertellen we je meer over een VAPZ, dat je kunt afsluiten bij Kantoor Kiekens in Aalter of Maldegem.

Contacteer ons voor een afspraak

Maak een afspraak

Waarom zou je genieten van een VAPZ, beschikbaar in Aalter?

Waarom zou je genieten van een VAPZ, beschikbaar in Aalter? We hoeven je vast niet te vertellen dat pensioensparen voor een zelfstandige net iets anders in elkaar zit dan voor een werknemer. Via VAPZ, onder andere afsluitbaar bij ons in Aalter, biedt de overheid de mogelijkheid om een bepaald bedrag per jaar opzij te zetten. Ons kantoor in Aalter maakt het onderscheid tussen een gewoon VAPZ en een sociale variant, waarbij een stukje van het totaalbedrag wordt gebruikt voor sociale dekkingen. Jezelf beschermen als zelfstandige en genieten van je pensioen? De experts van Kantoor Kiekens in Aalter staan klaar om je te helpen met een VAPZ, groepsverzekeringen en zoveel meer!

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Vertrouw op onze kennis

Vertrouw op onze kennis Ons team in Aalter stelt je VAPZ af op je persoonlijke situatie. Wil je graag meer weten over onze andere opties voor zelfstandigen of particulieren? Wij hebben een antwoord op letterlijk al je vragen. Boek een afspraak via het online contactformulier of stuur een e-mail naar kantoor.kiekens@verz.kbc.be. Je rekent op onze professionele aanpak en een dosis enthousiasme.