Verzekeringsagent en bestuurder Helena is dit jaar 12 jaar aan de slag bij Kantoor Kiekens. Voor haar zijn die 12 jaar gevlogen, en daar wou ze even bij stilstaan.

Phishing mail herkennen

Phishing mail herkennen

05 november 2020

Hoe herken je phishing mails en moet je ze melden? Je KBC-verzekeringsagent geeft je concrete tips over het herkennen van deze berichten en hoe je ze kan melden.

KBC Mobile laat je met de KBC Deals genieten van talloze cashbacks. Mis daarnaast ook geen enkel doelpunt van de Belgische competitie met KBC Goal Alert. En ook je parkeersessie activeren was nog nooit zo gemakkelijk. Dat, en zoveel meer heeft KBC Mobile voor jou in petto.

Wij blijven voor jou bereikbaar. Ons team blijft beschikbaar, dat via e-mail en telefonisch, maar indien nodig ook op kantoor.

Mijn kind gaat op kot

Mijn kind gaat op kot

06 oktober 2020

Help, mijn kind gaat op kot! Een nieuw avontuur voor zowel ouder als kind dat een heleboel extra zorgen met zich meebrengt. Waarmee moet je rekening houden?

Vernieuwd logo

Vernieuwd logo

22 juni 2020

Kantoor Kiekens staat voor klaar kijken en helder verzekeren. Op een verstaanbare manier onze materie aan de man brengen, dat is wat we duidelijk maken met ons nieuwe logo.